• Cerna de Tohanul Nou
  • Cerna de Tohanul Nou Cerna de Tohanul Nou

Puii din acest cuib s-au nascut in data de 30.07.2018.Sunt disponibili un mascul si doua femele!!!Sunt niste pui foarte omogeni si toti seamana cu tatal lor Kain de Tohanul Nou! Femela 1 DISPONIBILA ! Femela 2 DISPONIBILA ! Masculul 1 DISPONIBIL ! Masculul 2 REZERVAT !
TATAL PUILOR !!!  
...

Citeşte mai mult...

  Mascul in varsta de 2 luni disponibil!!!   Canisa de Tohanul Nou are disponibil un pui in varsta de 2 luni.Puiul se da cu pedigree,microcip,carnet de sanatate, carnet de performanta si toate vaccinele .Este un pui care respecta standardul in acest moment si se poate merge cu el in expozitii canine. ...

Citeşte mai mult...

Puii din cuibul N s-au nascut in data de 01.09.2016.Parintii acestui cuib sunt Barsa de Tohanul Nou si Koltun de Tohanul Nou!!! Nour de Tohanul Nou la varsta de 8 saptamani ! DISPONIBIL !!! KOLTUN DE TOHANUL NOU LA VARSTA DE 10 LUNI !!!   NOUR DE TOHANUL NOU 6 SAPTAMANI (DISPONIBIL) !!!! ...

Citeşte mai mult...

Pui ciobanesc mioritic de vanzare

Pentru a fi siguri ca achizitionati un pui de ciobanesc mioritic tipic cel mai bine este sa achizitionati un pui de la o canisa afiliata ACHR (Asociatia Chinologica Romana). In acest fel aveti garantia ca achizitionati un pui de ciobanesc mioritic tipic, autentic pentru ca o canisa este obligata sa va ofere acte de provenienta (pedigree) si sa mearga in expozitii chinologice cu toti caini din canisa pt. a le obtine dreptul de monta.

In canisa noastra toti cainii sunt arbitrati, au dreptul de monta obtinut in urma arbitrajelor si toti puii pe care ii avem pentru vanzare detin acte de provenienta (pedigree) in urma acestora se demonstreaza ca apartin rasei ciobanesc mioritic si ca sunt exemplare de calitate.

Citeşte mai mult...
 

Viziteaza-ne!

Tohan
Judet Brasov

T +4 (0745)065-926 Raluca Ungheanu
T +4 (0723)179-740 Ionut Ungheanu
e-mail : canisadetohan@gmail.com

Dracula te intreaba

Care este mancarea preferata a cainelui dumneavoastra?